Videoproduktion

Hvad kan vi?

Videoproduktion

Film er fremtiden. De vækker følelser og begejstring. Vi hjælper med at udvikle en strategi og formidle budskabet til jeres drømmekunder. 

Lars Rasmussen

Journalist

Video fanger dine kunder

Tempoet i al kommunikation stiger. Hurtigere end du kan nå at læse den her tekst, kan du fange budskabet med en video.

Derfor er video til hjemmesider og video til sociale medier blevet monster populære og de bliver delt og liket langt mere end en opdatering i ord og et foto.

Video er fantastisk til:

  • Punkt #1 at give et godt portræt af dit firma
  • Punkt #2 at markeedsføre dine produkter og ydelser
  • Punkt #3 at gøre events uforglemmelige

Video i flere kvaliteter

Video til hjemmesiden giver liv og viser, at du ikke er helt analog i kraniet.

Du kan selv optage video med mobilen. Det gør vi alle i alle mulige sammenhænge. Du kan bruge det gratis redigeringsprogram på computeren eller finde et på nettet. Ofte skal der ikke mere til.

Men skal du en ”cru” op, som de siger hos vinhandleren, så skal udstyret være i en høj klasse – og det gavner også med en kompetent videofotograf, som ved noget om teknik og fortælleform, når det gælder video til hjemmesider.

Vi kan levere video til hjemmesiden i flere prisklasser. Både de enkle videoer og i kraft af et tæt samarbejde med et ”best in the class” team, kan vi løse selv store og krævende opgaver.

Vi kan stille med filmfotografer, som har været gode nok til store tv-serier på DR og TV2 – og i andre sammenhænge har sikret salg og bundlinje for andre virksomheder.

Dem tør vi godt slippe løs på din hjemmeside også.

Gør idé til virkelighed

Vi begynder samarbejdet med en snak om ideen og målet, inden vi kommer med oplæg til manuskript og en plan for platforme, hvor jeres målgruppe kan se videoen.

Før vi tænder kameraer og lamper, skriver vi en produktionsplan og aftaler med dig og de parter, der skal involveres, hvad der kommer til at foregå, når vores professionelle crew ankommer.

Når alle skud er i kassen, bliver filmen klippet professionelt med lyd, musik, colorgrade og grafik. Lige klar til brug.

Du får den færdige fil i det format, vi har aftalt, og hvis målet er at levere til tv, kan vi også hjælpe med alt det praktiske.

Alt dette kan lade sig gøre, fordi vi har et tæt samarbejde med Lonely Tree Films.