Om Cleversupport

Hvad kan vi?

ER DIN VIRKSOMHED TIL VÆKST?

Vi arbejder helhedsorienteret og leverer sammenhængende, strategiske løsninger i tæt dialog med dig som virksomhedsejer. 

Vi er et bredt sammensat team, som tilbyder rådgivning, og sparring til virksomhedsdrift, samt praktisk assistance til digital markedsføring og salg.

Rent praktisk kan vi hjælpe med:

  • Lederkurser
  • Leder til leder sparring
  • Hjemmesideproduktion
  • Apps- og it-løsninger
  • Pressemeddelelser og PR
  • Digital markedsføring (SoMe) 

Med udgangspunkt i din virksomheds aktuelle udfordringer, tilbyder vi et 360 graders potentialetjek og målrettede løsninger til det, der ikke er indenfor din kernekompetencer.

Co-founder

H.C. Hidalgo Wulff

Co-founder

H.C. Hidalgo Wulff

Om

Om os

En klassisk tipi knejser ved  vores kontor det meste af året. Ordet tipi er indiansk og betyder levested. Tipien er konstrueret til at modstå storm og uvejr, og til at sikre et godt indeklima uanset hede og kulde. Tipien var de originale folks samlingspunkt og base for vækst og udvikling i en sund balance. Præcis det tilbyder vi til vores kunder.

Vi har en passion for at se ejerledere lykkes med deres drømme og visioner.  Til sammen har vi uddannelser, der strækker sig over fag som tandlæge, terapeut, journalist og PBA i Internaitonal Handel og Markedsføring, og vi har samlet mange års erfaring i opgaver som leder, coach, journalist, kommunikatør, webudvikler og underviser. Vi står klar til at bruge kompetencerne til at understøtte din virksomheds vækst.

Mission & Vision

Mission

CleverSupport giver indsigt og værktøjer gennem rådgivning, sparring og praktisk assistance, så du som kunde kan udfolde dine fulde kompetencer og opfylde dine stærkeste drømme.

Vision

Små og mellemstore virksomheder både lokalt og nationalt udvikler sig og vokser i kraft af input, sparring og praktisk assistance til strategi og handlingsplaner, driftsoptimering, kommunikation og markedsføring.