Clever konceptet

Sådan fungerer det

 1. Vi laver en annonce på Facebook, hvor du tilbyder en ydelse til en rabat pris. Du bestemmer selv, hvilken ydelse og til hvilken pris du vil tilbyde.

 2. De første 5 kunde leads er gratis! I test forløbet betaler du ingenting, andet end den rabat du vil give til din kunde. Vi kommer så med en liste med 5 kunde leads, der gerne vil bestille tid hos dig. Det vil sige, at du betaler ikke os for vores tid, med at sætte det op, og den tid vi bruger til at skaffe dig de første 5 kunde leads.

 3. Da det jo netop kun er et testforløb kan vi ikke love dig, at der kommer en masse kunde leads. Det afhænger også af det tilbud du vil give. Vi sætter op til de første 5 kunde leads, som bliver sendt i din retning frit og kvit.

 4. Efter de 5 kunde leads er sendt din vej, får du en pris på, hvad det vil koste dig fremover. Prisen fremover vil være en pris pr. kunde lead som vi skaffe til din forretning samt et mindre opstarts gebyr. Da vi arbejder med mange forskellige brancher er det svært at sige en pris pr. kunde lead, hvilket også er årsagen til, at de første 5 kunde leads er gratis. Derved kan vi få et overblik over, hvor meget det vil koste os selv at skaffe kunde leads til din forretning, og hvor meget det skal koste jeres forretning pr. kunde lead

 5. Udtalelse for konceptet. Da vi har hånden på kogepladen, og giver de første 5 kunde leads helt gratis, er vores eneste ønske blot, at få en reel udtalelse fra jeres forretning, som vi senere kan bruge på vores hjemmeside og til markedsføring af konceptet.

Det er ikke for alle

  1. Kort, billigt og relaterbart. Dette koncept målretter tilbud, som kan forklares på få ord og som tilbydes til en lav rabat pris i en kort periode.

 

  1. En massage til rabatpris! En massage er noget alle kan relatere til, og er er meget nemt at forklare. Er du massør, fysioterapeut eller ligende og ønsker du flere kunder i din forretning, er dette koncept ideelt for dig.

 

  1. Behandlere med relaterbare tilbud. Det er ikke let at overbevise en kunde om, at de har et behov for en behandling de aldrig har hørt om før. Derfor er det vigtigt for dette koncept, at den almene dansker forstår din behandling.

 

 1. Ingen taboo belagte tilbud. Det er meget svært at overbevise folk om at søge hjælp, hvis deres problem er taboo belagt, da det betyder, at de skal erkende deres problem. Da dette koncept er meget kort og ikke har en lang process, er dette altså ikke ideel for Clever konceptet.

Skriv dine informationer op her - Få 5 kunde leads! - Ingen binding!

Når du har skrevet dine informationer op, går vi igang med at lave en kampagne for din forretning – De første 5 kunde leads er gratis og der er ingen binding! Så skriv din forretning op her: