Cases

Få flere kunder gennem Facebook annoncering

Tandklinikken Sydfyn fik 50 nye kunder på en uge

Tandklinikken Sydfyn har klinik i Vindeby og Stenstrup, og har en fast gruppe af kunder, som er kommet i klinikken i mange år. Klinikkens problemstilling var derimod at hente nye kunder, hvilket havde været en vanskelig opgave indtil Cleversupport kom ind i billedet.

Der blev lavet en kampagne, som kørte på Facebook i omtrent en uges tid, hvor nye kunder kunne skrive sig op til et gavekort ved at booke et tandeftersyn. Kampagnen var målrettet nye kunder, som aldrig før havde været i klinikken, og efter blot en uges tid havde klinikken 50 nye kunder.

Der var på forhånd blevet aftalt et fast beløb for hver ny kunde, som Cleversupport kunne skaffe til deres klinik. Derved kunne klinikken selv bestemme, hvor meget de var villige til at betale for en ny kunde, hvilket gav dem en forsikring om, at der kunne profiteres på dette samarbejde.

Det gode resultat medførte i et efterfølgende samarbejde, hvor Cleversupport blandt andet har produceret en ny hjemmeside til Tandklinikken Sydfyns to klinikker.

Sådan gør vi

De fleste virksomheder har plads til flere kunder.
Måske er I også på jagt efter flere?

På 2 uger har vi skaffet 50 nye kundeemner og fornyet hjemmesiden for en tandklinik. Vi kan gøre noget tilsvarende for din forretning.

Størrelse og branche er ikke afgørende.

Naturligvis er der forskel på, hvad I sælger – og til hvem. Vi lytter til jeres mål, behov og udfordringer, og vi tilpasser en løsning, der passer for jer.

Hvordan ville det være for dig, at få flere kunder til din butik?

Vores indsats er målbar, og I kan løbende følge med i effekten.

Prøv dette koncept "Clever konceptet"